Despre

Arrival este un festival care se va desfășura într-un loc special, fondat de o echipă de tineri cu vise mari care intenționează să readucă magia în cea mai frumoasă vale din România.

Rulează videoul

Ce este Arrival?

Un nou festival de mare amploare va avea loc în România, acesta fiind programat să se desfășoare în perioada 20-22 august 2021 în Valea Jiului, fosta regiune minieră a României, un veritabil colț de Rai din grădina Carpaților. 

Situată într-o frumoasa depresiune înconjurată de munții Parâng, Șureanu, Vâlcan și Retezat, pe malul Jiului, frumoasa căldare a Văii Jiului se prezintă ca o locație cu o carte de vizita impresionantă. Străvechea așezare a momârlanilor jieni fostul cel mai mare bazin carbonifer al României este astăzi o destinație turistică de vis.

Valea Jiului

Lupeni

Legendele locurilor, povestea cărbunelui și frumusețea muntelui Straja prezintă Lupeniul drept un veritabil colț de rai ridicat pe un munte de cărbune. Aici s-au scris pagini impresionante din istoria, civilizația, economia si cultura românească si tot aici oameni curajoși si cu initiațivă au dat viață uneia dintre cele mai frumoase stațiuni turistice din România, Straja. 

Construită pe un munte în care mii de soldați români au pierit pentru idealul Unirii, în Marele Război al Reîntregirii. Straja este astăzi o destinație de vis pentru toți cei care iubesc muntele, sporturile de iarnă, drumețiile de vară și, în egala masură pentru toți cei care respectă istoria tradițiile și pelerinajul religios.

Straja

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.